• Kundeservice (man-fre 10.00-16.30) +45 29 79 55 57
  • Dansk webshop - godkendt af E-Mærket
  • Hurtig levering - 1-2 hverdage
Din indkøbskurv er tom
14 dages returret:

Når du handler på nettet og hos Xtragrej.dk har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder dit køb og derfor ønsker at returnere varen til os.

Fortrydelsesretten løber fra den dag du har modtaget din bestilling. Hvis fristen udløber på en helligdag, forlænges fristen til den næstkommende hverdag.
I tilfælde af flere varer bestilt i en ordre, bliver leveret i flere omgange/partier gælder de 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager den sidste vare eller parti.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varens art, egenskaber og måden den fungerer på. Tøj må f.eks. prøves men ikke bruges.
Modtager vi f.eks. snavset tøj, eller tøj der lugter og derved har karakter af at være brugt vil der være tale om værdiforringelse og du vil kunne miste dele eller hele din fortrydelsesret.

Der er vare som er plomberet eller som kommer i blisterpak som f.eks. enkelte lygter og walkier og som ikke vil kunne sælges uden tab hvis emballagen brydes. Ved disse vare vil man kunne miste sin fortrydelsesret såfremt blisterpakken er blevet åbnet.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelse af varen. Dette kan ske ved at sende os en mail til: info@xtragrej.dk med følgende informationer:
1. Du meddeler at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.
2. Ordrenummer og dato for bestilling
3. Hvilke varer der er tale om
4. Navn og adresse
5. Kontonummer hvis du ved bestilling har betalt med bankoverførsel.

Du er selvfølgelig også velkommen til at sende os meddelelse om fortrydelse pr. brev til vores adresse.

Returnering:

Hvis du har fortrudt dit køb, skal du sende varerne retur til denne adresse:

Xtragrej
Hemmeshøjvej 11
4241 Vemmelev
Tlf. 29795557

Ved tilbagelevering bør du sikre dig at varerne er forsvarligt indpakket så du undgår fragtskader. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne under forsendelsen til os. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer i tilfælde af at pakken ikke når frem.
Du skal selv afholde de udgifter der er forbundet med returnering af varerne hvis du fortryder dit køb..

Bemærk: vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker sendt uden omdeling til afhentning på posthus.


Vælger du at fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse vil der blive opkrævet 149 kr. for dækning af 2 x fragt og administrationsgebyr.

VIGTIGT:

Vi forventer at du afsender varerne hurtigst muligt efter at du har meddelt os at du ønsker at benytte din fortrydelsesret og senest 14 dage efter din fortrydelse.
Vedlæg venligst kopi af faktura så vi ikke er i tvivl om hvor varen komme fra og gerne med begrundelse af hvorfor du ønsker at sende varerne retur.
Hvis der er tale om at du blot ønsker en vare byttet f.eks. ønsker et stykke tøj i en anden størrelse eller farve, skal du vedlægge kopi af ordrebekræftelse og der meddele hvilken størrelse eller farve der ønskes i stedet, og vi sørger for at den nye vare sendes retur til dig.

Som udgangspunkt skal varen fremstå som ny tilbagelevering og kunne sælges videre til en anden kunde. Såfremt en varer bærer præg af at være brugt eller er blevet skadet vil der være tale om værdiforringelse da varen i så fald ikke vil kunne sælges videre uden nedslag i prisen.


Tilbagebetaling:

Når vi har modtaget varen, bliver den tjekket for fejl og mangler. Vurderes varen i orden, vil du indenfor få dage og max 14 dage efter modtagelse, modtage din tilbagebetaling af købssummen.


Værdiforringelse:

Du vil kunne miste retten til at få returneret købssummen helt eller delvist såfremt den returnerede vare vurderes til at være væsentlig værdiforringet eller helt værdiløs.

Dette kan ske i tilfælde hvor du:

1. reelt har taget varen i brug
2. Varen er blevet beskadiget, men du havde ansvaret for den.
3. varen er håndteret på en anden måde end nødvendigt, for at du kunne anslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på.
4. du har valgt at bryde en blisterpak elle plombering


Reklamation:

Har du modtaget en defekt varer, er dit køb omfattet købeloven, herunder mangelreglerne. Dette betyder at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge at en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Der skal reklameres indenfor rimelig tid efter at du har opdaget fejlen ved varen.

Du kan reklamere ved at kontakte os på Mail: info@xtragrej.dk eller telefonisk på tlf.: 29795557

Du vil herefter blive kontaktet af os enten pr. mail eller telefonisk vedr. hvad du derefter skal foretage dig.

Returneres varen, bedes du samtidig vedlægge kopi af ordrebekræftelse samt beskrivelse af fejl og mangler ved varen/ hvad der er problemet.

Du vil blive kontaktet så snart vi ved nyt om reklamationen, om hvad der kan gøres ved fejlen.

Er reklamationen berettiget betaler vi det der må vurderes som rimelige fragtomkostninger.
Er reklamationen ikke berettiget skal du selv afholde alle fragtudgifter, også de udgifter der er forbundet med at sende varen retur til dig.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage, da du selv har ansvaret for varen indtil den når frem til os.

Som forbruger har du 2 års reklamationsret.

Vores kunder anbefaler os