• Kundeservice (man-fre 10.00-16.30) +45 29 79 55 57
  • Dansk webshop - godkendt af E-Mærket
  • Hurtig levering - 1-2 hverdage
  • Der kan i øjbelikket opstå længere leveringstid på grund af udfordring med at få varer hjem fra en lang række producenter.
Din indkøbskurv er tom

Om XtraGrej

Hos os handler du med et dansk firma med et dansk lager. Alle lagervarer sendes samme hverdag og ankommer hos dig inden for 1-2 dage.Lageret

Hos Xtragrej bestræber vi os på at give alle vores kunder en god og personlig betjening, og vi står derfor altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp, eller har behov for yderligere informationer om en pågældende vare på vores hjemmeside.
Du skal derfor ikke holde dig tilbage for at kontakte os enten pr. telefon eller pr. mail, og vi skal gøre vores bedste for at hjælpe dig. Vi besvarer mails på alle hverdage og bestræber os på at besvare alle mails hurtigst muligt, dog senest indenfor 1-2 døgn.

Har du spørgsmål kan du altid
ringe til vores kundeservice på
Tlf. 29 79 55 57 (man-fre: 10:00-16.30)


Hos Xtragrej.dk finder du alle de førende mærker indenfor Militær, Securtiy, Outdoor og Camping, og vores udvalg af produkter er nøje udvalgte med fokus på kvalitet og gode priser.
Vi har med vores hjemmeside bestræbt os på at det skal være så nemt for dig som kunde at finde det du søger.
Når du søger på hjemmesiden kan du enten vælge at finde de ønskede produkter ved at bruge vores søgefelt hvor du skriver navnet på den vare du søger, eller du kan gå ind under vores produktmenu, hvor vi har inddelt vores produktsortiment i undergrupper for at gøre det lettere for dig som kunde at finde det du mangler.
Går du efter produkter i et bestemt mærke kan du se alle vores varer af samme mærke hvis du i stedet vælger at søge under brands/ mærker.

 

Om XtraGrej og vores produkter i topklasse

Hos Xtragrej finder du et bredt udvalg af beklædning, grej og udstyr til jagt, spejder, militær, politi og security samt outdoor og camping. Vores brede sortiment af produkter er nøje udvalgt med fokus på kvalitet, holdbarhed, funktionalitet og konkurrencedygtige priser.
Vi forhandler alle de populære mærker såsom 5.11, Tasmanian Tiger, Camelbak, Arktis, Bates, Trangia, Jetboil, Katadyn, Leatherman, Gerber, Stanley og mange flere, der producerer kvalitetsprodukter til nogle af de mest specialiserede brugere verden over.
På Xtragrej.dk kan du finde netop det du lige står og mangler. Vores kvalitetssortiment byder på alt lige fra telte, soveposer og beklædning til rygsække, multitools, lommelygter og meget andet lækkert feltgrej.


Militærudstyr

Hvis du har valgt at gøre tjeneste som soldat i det danske forsvar eller er du udsendt som professionel soldat i Forsvaret, eller medlem af det danske hjemmeværn, kan du på Xtragrej.dk finde et bredt udvalg af militærudstyr og militærbeklædning i særklasse, både hvad angår slidstyrke og funktionalitet.
Vi forhandler blandt andet skræddersyet militærtøj og funktionelt udstyr i Dansk Camouflage M84 sløring og i den nye MultiCam sløring, af forsvaret også kaldet MTS – Multi Terræn Sløring.


Jagtudstyr

Som jæger er det vigtigt, at du kan nærme dig dyrene uden at vække opsigt, og at du falder naturligt ind i den omgivende vegetation, så dyrene ikke opdager din udkigspost. Det rette jagtudstyr, der omfatter camouflage beklædning og det perfekte skjul er ofte altafgørende for din succes, når jagten går ind.
I sortimentet af udstyr til jagt kan du blandt andet finde luftgevær med knækløb i et klassisk design og markedets bedste høreværn, der beskytter dine øre mod skud fra gevær ved jagt og flugtskydning.


Politi- og vagtudstyr

Arbejder du indenfor politiet, eller i sikkerhedsbranchen som vagt, kan vi ligeledes tilbyde dig et stort udvalg af beklædning, fodtøj og andet nyttigt politi- og vagtudstyr af høj kvalitet og funktionalitet.
Vores politi- og vagtudstyr er specielt designet til at kunne klare alle de udfordringer som politi- og vagtbranchen indebærer. I udvalget finder du blandt andet slidstærke bukser og shorts med god pasform, LED lommelygter med stor lysstyrke og walkie talkies til lydløs kommunikation.


Outdoor, camping og udstyr til friluftslivet

Er du til camping, vandreture, spejder eller bare vild med at færdes i naturen, så har Xtragrej.dk alt det du skal bruge til alle dine outdoor oplevelser.
I sortimentet finder du kvalitetsprodukter fra alle de førende mærker, der er de foretrukne valg for mange friluftsmennesker verden over. Vi tilbyder blandt andet frysetørret proviant, der er let at tilberede samt kompakt kogegrej og praktisk spiseudstyr - alt det du behøver til madlavning i det fri.
Som spejder er et af de vigtigste personlige redskaber en god dolk eller kniv. Vangedal er den traditionelle spejderdolk, og har i mange år været en næsten obligatorisk del af spejderudstyret.
Hos Xtragrej har vi altid gode tilbud på kvalitetsprodukter indenfor alle kategorier. Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter, der passer bedst til netop dine behov, så sidder vores kundeservice klar til at give dig kyndig vejledning og gode råd.
 

Vores kunder anbefaler os